Tanzania Safari

Maak jouw droomreis met een echte Tanzania Safari! Hieronder vind je een selectie van onze safari’s door de prachtige natuur van Tanzania. Met deze safari’s bezoeken we de prachtige nationale parken van Tanzania, waaronder de Serengeti, de Ngorongoro Krater en de Tarangire. De safari’s hieronder zijn slechts voorbeelden; je kunt bij ons ook je eigen droomreis samenstellen!

3 Dagen Camping Safari

Op deze 3 daagse kampeersafari bezoekt u enkele van de meest bekende parken van Tanzania op het noordelijke circuit – Tarangire, Ngorongoro Crater en Lake Manyara.

Vanaf € 879,-

4-daagse Camping Safari

Op deze 4 daagse safari bezoekt u enkele van de meest bekende parken van Tanzania op het noordelijke circuit – Tarangire, Serengeti en Ngorongoro Crater.

Vanaf € 1.246,52

5 daagse Camping Safari

Op deze 5 daagse safari bezoekt u enkele van de meest bekende parken van Tanzania op het noordelijke circuit – Tarangire, Serengeti, Ngorongoro Crater en …

Vanaf € 1.488,-
Safari samenstellen

Waarom op safari door Tanzania met Nyange Adventures?

Waarom zou je ervoor kiezen om met Nyange Adventures op safari te gaan? Omdat wij enorm veel ervaring hebben en jou dus de mooiste plekjes kunnen laten zien en omdat wij jouw hele reis kunnen regelen naar jouw wensen. Zo weet je zeker dat je en droomsafari maakt!

Lokale experts

Wij zitten al jarenlang in Tanzania en hebben dus een enorm ruime ervaring wanneer het aankomt op safari’s. Ons hoofdkantoor zit in Moshi en wonen en werken allemaal in de buurt. Hierdoor weten wij alles over de regio en kunnen we jou een perfecte safari aanbieden waarbij je dingen ziet die niemand anders je kan laten zien!

Eigen gidsen en vervoer

Wij hebben eigen gidsen in dienst en hebben een eigen vloot aan jeeps. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit van de safari’s in Tanzania garanderen.

Op avontuur als vrienden

Wij zorgen er altijd voor dat de sfeer los en gezellig is. Zo ga je met een heerlijk ongedwongen sfeer op avontuur als vrienden. Ons motto is niet voor niets ‘Kom als een klant, vertrek als een vriend’!

Privé safari’s of sluit aan bij een groep

Het is mogelijk om een privé safari te boeken, waarbij je niet met anderen te maken hebt en alleen (met jouw groep) en een privé gids op pad gaat. Ben je alleen? Dan is het ook mogelijk om je bij een groep aan te sluiten!

Alles is mogelijk!

Wij hebben enkele standaard safari’s klaarstaan, maar dat zijn slechts richtlijnen! In principe is alles mogelijk. Dus geef gerust je wensen aan ons door en wij maken een reisplan op maat, speciaal voor jou! Weet je nog niet zo goed wat je allemaal wilt bezoeken? Vraag ons dan gerust naar meer informatie.

Ethisch verantwoord

Ons hoofddoel is safari’s en tours organiseren met een ethisch verantwoorde en milieuvriendelijke aanpak en om hierbij terug te geven aan de gemeenschap. Dat is waar Nyange Adventures voor staat. Daarom nemen wij lokale mensen in dienst om de armoede te bestrijden en steunen wij verschillende goede doelen in Tanzania.

Boek jóuw safari door Tanzania!

Nyange Adventures staat voor je klaar om jóuw droomreis waar te maken. Daarom kun je bij ons een safari op maat boeken. Geef jouw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze wensen werkelijkheid worden. Zo weet je zeker dat jouw safari een persoonlijke reis is die alles in zich heeft wat jij wilt. Stel direct jouw safari samen!

Reis samenstellen