Teruggeven aan de gemeenschap

Wij vinden het als bedrijf heel belangrijk om safariΒ΄s, tochten en reizen te organiseren met die ethisch verantwoord en milieuvriendelijk zijn en waarmee we terug kunnen geven aan de gemeenschap. Dat is waar Nyange Adventures voor staat. Wij zijn dan ook een lokaal gevestigd bedrijf en hebben alleen mensen uit de lokale omgeving in dienst als chauffeurs, reisgidsen en administrateurs, om zo armoede in de regio tegen te gaan en uiteindelijk zelfs uit te roeien. Daarnaast worden met al onze reizen lokale gemeenschappen en liefdadigheidsdoelen financieel gesteund.

Wij helpen
Straatkinderen

Wij ondersteunen het Msamaria Centre of Street Children, een geregistreerde Tanzaniaanse NGO die straatkinderen, wezen, gezinnen en gemeenschappen in Moshi ondersteunt en verzorgd.

Wij bouwen
Voor de ouderen

African Impact, via haar zusterpartner The Happy Africa Foundation, en Nyange Adventures werven continu fondsen om een ​​door de overheid gerund tehuis voor ouderen in Moshi te ondersteunen.

Wij steunen
Lokale economie

We ondersteunen TEATEM NGO, een op Moshi gebaseerde NGO die zich inzet voor het verbeteren van het leven van Tanzanianen door de kwaliteit van zowel formeel als informeel onderwijs.

Onze partners